SharePoint WCF using Https

Frequent Contributor

hi there,

I build up a WCF installed in the SharePoint ISAPI and test it on my lab. it works fine. when I installed it on my client's environment, all configuration is the same, it show me the following message: (Is there any idea on it?? Thanks)

3120016a-8040-47b7-aedd-da0e84b3ba9c.JPG

my web.config::

 <system.serviceModel>
    <behaviors>
      <serviceBehaviors>
        <behavior name="MyServiceServiceBehavior">
          <serviceMetadata httpGetEnabled="true" httpsGetEnabled="true">
          </serviceMetadata>
          <serviceDebug includeExceptionDetailInFaults="true">
          </serviceDebug>
        </behavior>
      </serviceBehaviors>
      <endpointBehaviors>
        <behavior name="jsonBehaviour">
          <webHttp />
        </behavior>
      </endpointBehaviors>
    </behaviors>
    <bindings>
      <basicHttpBinding>
        <!--<binding name="BasicHttpEndpointBinding" maxBufferSize="2147483647" maxBufferPoolSize="524288" maxReceivedMessageSize="2147483647">
        </binding>-->
        <binding name="secureHttpBinding" maxBufferSize="2147483647" maxBufferPoolSize="524288" maxReceivedMessageSize="2147483647">
          <security mode="Transport">
            <!--<transport clientCredentialType="None"/>-->
          </security>
        </binding>
      </basicHttpBinding>
    </bindings>
  <services>
      <service name="TecturaWsListItems.v2.Service" behaviorConfiguration="MyServiceServiceBehavior">
        <!--<endpoint address="" binding="basicHttpBinding" bindingConfiguration="BasicHttpEndpointBinding" contract="TecturaWsListItems.v2.IService">
        </endpoint>-->
        <endpoint address=""
                  binding="basicHttpBinding"
                  bindingConfiguration="secureHttpBinding"
                  contract="TecturaWsListItems.v2.IService"/>
        <endpoint address="mex" binding="mexHttpBinding" contract="IMetadataExchange">
        </endpoint>
      </service>
    </services>
    <serviceHostingEnvironment aspNetCompatibilityEnabled="true">
    </serviceHostingEnvironment>
  </system.serviceModel>

1 Reply