SharePoint Designer Workflows Showing as empty

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-96692%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharePoint%20Designer%20Workflows%20Showing%20as%20empty%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-96692%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20several%20workflows%20that%20are%20working%2C%20%2Chowever%2C%20when%20I%20open%20them%20in%26nbsp%3BSPD%20they%20appear%20to%20empty.%3F%3F%3F%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIdeas%3F%20Thoughts%3F%20Epiphanies%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-96692%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-97979%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20SharePoint%20Designer%20Workflows%20Showing%20as%20empty%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-97979%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20had%20similar%20cases%20on%20dev%20computer.%20Specifically%2C%20I%20had%20some%20fields%20and%20content%20types%20that%20was%20provisioned%20through%20a%20custom%20sharepoint%20solution%2C%20and%20that%20was%20removed.%20As%20soon%20as%20I%20have%20removed%20the%20faulting%20content%20type%20and%20fields%2C%20SPD%20worked%20again%20as%20expected.%20HTH%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-96923%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SharePoint%20Designer%20Workflows%20Showing%20as%20empty%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-96923%22%20slang%3D%22en-US%22%3EVery%20weird%20and%20unexpected...have%20you%20tried%20to%20access%20to%20your%20site%20and%20open%20the%20workflows%20from%20a%20machine%20with%20a%20fresh%20installation%20of%20SPD%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-96750%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SharePoint%20Designer%20Workflows%20Showing%20as%20empty%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-96750%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Eric%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20think%20it%20has%20to%20do%20with%20the%20cache%20of%20SPD.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eyou%20could%20try%20this%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22http%3A%2F%2Fwww.c-sharpcorner.com%2FUploadFile%2Fsagarp%2Fhow-to-clear-your-sharepoint-designer-20102013-cache%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttp%3A%2F%2Fwww.c-sharpcorner.com%2FUploadFile%2Fsagarp%2Fhow-to-clear-your-sharepoint-designer-20102013-cache%2F%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Regular Contributor

I have several workflows that are working, ,however, when I open them in SPD they appear to empty.????

 

Ideas? Thoughts? Epiphanies?

3 Replies
Highlighted
Highlighted
Very weird and unexpected...have you tried to access to your site and open the workflows from a machine with a fresh installation of SPD?
Highlighted
I had similar cases on dev computer. Specifically, I had some fields and content types that was provisioned through a custom sharepoint solution, and that was removed. As soon as I have removed the faulting content type and fields, SPD worked again as expected. HTH