Set-PnPSite -LogoFilePath in Azure Function App

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2296257%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESet-PnPSite%20-LogoFilePath%20in%20Azure%20Function%20App%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2296257%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20created%20an%20Azure%20Function%20App%20to%20set%20the%20logo%20of%20a%20Modern%20Team%20Site%26nbsp%3B%20that%20is%20triggered%20by%20a%20Site%20Design.%20The%20function%20runs%20without%20any%20errors%20but%20the%20below%20line%20doesn't%20do%20anything%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%3ESet-PnPSite%20-LogoFilePath%20%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%22D%3A%5Chome%5Csite%5Cwwwroot%5CInvokePnPSiteTemplate%5Clogo.jpg%22%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%3EIf%20I%20run%20the%20same%20command%20from%20my%20local%20machine%20it%20works%20as%20expected%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3ECan%20someone%20tell%20me%20why%20the%20above%20Set-PnPSite%20-LogoFilePath%20doesn't%20work%20from%20a%20FunctionApp%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi All,

 

I have created an Azure Function App to set the logo of a Modern Team Site  that is triggered by a Site Design. The function runs without any errors but the below line doesn't do anything?

 

Set-PnPSite -LogoFilePath "D:\home\site\wwwroot\InvokePnPSiteTemplate\logo.jpg"
 
If I run the same command from my local machine it works as expected?

Can someone tell me why the above Set-PnPSite -LogoFilePath doesn't work from a FunctionApp?
0 Replies