RSS Feed Web Part on Modern SharePoint Team Site

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-234446%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERSS%20Feed%20Web%20Part%20on%20Modern%20SharePoint%20Team%20Site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-234446%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20added%20the%20RSS%20Feed%20web%20part%20to%20my%20modern%20team%20site%20and%20got%20this%20error%20message%3A%26nbsp%3B%20%22%3CSPAN%3EOffice%20365%20Connectors%20relies%20on%20groups%2C%20and%20the%20group%20for%20this%20team%20site%20is%20not%20yet%20accessible.%20If%20this%20is%20a%20new%20team%20site%2C%20allow%20some%20time%20for%20the%20group%20setup%20to%20complete%3C%2FSPAN%3E%22.%26nbsp%3B%20However%20I%20have%20been%20using%20this%20site%20for%20months%20now%20and%20the%20Office365%20group%20associated%20with%20it.%26nbsp%3B%20Any%20ideas%20on%20how%20to%20get%20past%20this%20error%20so%20I%20can%20add%20a%20RSS%20Feed%20using%20the%20web%20part%3F%26nbsp%3B%20Thank%20you.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-234467%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20RSS%20Feed%20Web%20Part%20on%20Modern%20SharePoint%20Team%20Site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-234467%22%20slang%3D%22en-US%22%3EJust%20tested%20one%20of%20my%20modern%20SPO%20sites%20and%20the%20RSS%20WebPart%20works%20as%20expected%20so%20I%20think%20you%20could%20have%20an%20issue%20in%20your%20site%20%2F%20tenant%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

I added the RSS Feed web part to my modern team site and got this error message:  "Office 365 Connectors relies on groups, and the group for this team site is not yet accessible. If this is a new team site, allow some time for the group setup to complete".  However I have been using this site for months now and the Office365 group associated with it.  Any ideas on how to get past this error so I can add a RSS Feed using the web part?  Thank you.

1 Reply
Highlighted
Just tested one of my modern SPO sites and the RSS WebPart works as expected so I think you could have an issue in your site / tenant