PnP Provision Home Page Web Parts

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-89968%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPnP%20Provision%20Home%20Page%20Web%20Parts%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-89968%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EUsing%20the%202.16%20.1706%20PnP%20COre%20libraries%20and%20the%202.16%20poweshell%20cmdlets%2C%20I%20extract%20a%20site%20with%20three%20web%20parts%20on%20the%20home%20page.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETwo%20Script%20editors%20and%20a%20list%20view%20web%20part.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ewhen%20I%20apply%20the%20.pnp%20file%20to%20a%20new%20team%20site%2C%20I%20have%20one%20of%20the%20script%20editors%20and%20the%20list%20view%20visible%20as%20expected%2C%20and%20the%20second%20Script%20editor%20is%20wrapped%20in%20a%20div%20with%20style%3D%20%22display%3Anone%22%20so%20is%20invisible%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20put%20the%20page%20in%20edit%20mode%2C%20the%20second%20script%20editor%20is%20not%20accessible.%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20manully%20remove%20the%20style%20from%20the%20div%2C%20the%20page%20looks%20as%20expected.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20Ideas%20on%20what%20could%20cause%20this%20or%20how%20to%20fix%20it%20%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EDave%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-90188%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20PnP%20Provision%20Home%20Page%20Web%20Parts%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-90188%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFound%20the%20issue%2C%20both%20script%20editors%20had%20the%20same%20(default)%20title.%20Giving%20them%20unique%20titles%20solved%20the%20problem.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Using the 2.16 .1706 PnP COre libraries and the 2.16 poweshell cmdlets, I extract a site with three web parts on the home page.

 

Two Script editors and a list view web part.

 

when I apply the .pnp file to a new team site, I have one of the script editors and the list view visible as expected, and the second Script editor is wrapped in a div with style= "display:none" so is invisible

 

If I put the page in edit mode, the second script editor is not accessible.

If I manully remove the style from the div, the page looks as expected.

 

Any Ideas on what could cause this or how to fix it ?

 

Thanks,


Dave

 

 

1 Reply
Highlighted
Found the issue, both script editors had the same (default) title. Giving them unique titles solved the problem.