List does not exist exist in the Custom Form of the list

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1111792%22%20slang%3D%22en-US%22%3EList%20does%20not%20exist%20exist%20in%20the%20Custom%20Form%20of%20the%20list%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1111792%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20migrating%20the%20SharePoint%202013%20Custom%20form%20of%20a%20list%20(Request)%20to%20SharePoint%20Online%2C%20it%20shows%20the%20below%20error.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20seems%20to%20be%26nbsp%3B%20the%20GUID%20of%20the%20List%20is%20changed.%20How%20can%20I%20update%20this%20%3F%26nbsp%3B%3CSPAN%3EInfo%20Path%20form%20is%20not%20used%20for%20the%20Custom%20Form.%20Data%20Form%20Web%20Part%20is%20used%20instead.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20795px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F165592iE53BE6974BA44BF4%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22List.jpg%22%20title%3D%22List.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20833px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F165593i6B1270926A221617%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%222.PNG%22%20title%3D%222.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1111792%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

After migrating the SharePoint 2013 Custom form of a list (Request) to SharePoint Online, it shows the below error. 

It seems to be  the GUID of the List is changed. How can I update this ? Info Path form is not used for the Custom Form. Data Form Web Part is used instead.

 

List.jpg

 

2.PNG

0 Replies