Issue to consume a Custom WCF REST Service Hosted in SharePoint 2016 and Deployed in a WSP

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-57221%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%20to%20consume%20a%20Custom%20WCF%20REST%20Service%20Hosted%20in%20SharePoint%202016%20and%20Deployed%20in%20a%20WSP%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-57221%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20use%20a%20customized%20WCF%20service%20that%20I%20deployed%20%26nbsp%3Bon%20Sharepoint%20under%20ISAPI%20folder%2C%20for%20that%20I%20followed%20the%20steps%20in%20this%20article%20for%20sharepoint%202013%20because%20I%20didn't%20find%20any%20documentation%20for%202016%20%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fsocial.technet.microsoft.com%2Fwiki%2Fcontents%2Farticles%2F24194.sharepoint-2013-create-a-custom-wcf-rest-service-hosted-in-sharepoint-and-deployed-in-a-wsp.aspx%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fsocial.technet.microsoft.com%2Fwiki%2Fcontents%2Farticles%2F24194.sharepoint-2013-create-a-custom-wcf-rest-service-hosted-in-sharepoint-and-deployed-in-a-wsp.aspx%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20error%20that%20I%20met%20each%20Time%20I%20browse%20to%20my%20service%20from%20IIS%20is%20that%20%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3ESorry%2C%20something%20went%20wrong%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EThe%20given%20assembly%20name%20or%20codebase%20was%20invalid.%20(Exception%20from%20HRESULT%3A%200x80131047)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20only%20modification%20I%20have%20done%2C%20is%20the%20update%20of%20dll%20version%20in%20my%20SVC%20file%20%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%26lt%3B%25%40%20ServiceHost%20Language%3D%22C%23%22%20Debug%3D%22true%22%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20Service%3D%22Project.MsiWcf%2C%20%24SharePoint.Project.AssemblyFullName%24%22%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20CodeBehind%3D%22MsiWcf.svc.cs%22%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20Factory%3D%22Microsoft.SharePoint.Client.Services.MultipleBaseAddressBasicHttpBindingServiceHostFactory%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20Microsoft.SharePoint.Client.ServerRuntime%2C%20%3CSTRONG%3EVersion%3D16.0.0.0%3C%2FSTRONG%3E%2C%20Culture%3Dneutral%2C%3CBR%20%2F%3E%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20PublicKeyToken%3D71e9bce111e9429c%22%20%25%26gt%3B%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EAny%20one%20have%20an%20idea%20how%20to%20fix%20it%20%3F%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EThanks%2C%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor

Hello,

I'm trying to use a customized WCF service that I deployed  on Sharepoint under ISAPI folder, for that I followed the steps in this article for sharepoint 2013 because I didn't find any documentation for 2016 :

https://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/24194.sharepoint-2013-create-a-custom-wc...

The error that I met each Time I browse to my service from IIS is that : 

 

Sorry, something went wrong
 

The given assembly name or codebase was invalid. (Exception from HRESULT: 0x80131047)

 

The only modification I have done, is the update of dll version in my SVC file : 

<%@ ServiceHost Language="C#" Debug="true"
    Service="Project.MsiWcf, $SharePoint.Project.AssemblyFullName$"
    CodeBehind="MsiWcf.svc.cs"    Factory="Microsoft.SharePoint.Client.Services.MultipleBaseAddressBasicHttpBindingServiceHostFactory
    Microsoft.SharePoint.Client.ServerRuntime, Version=16.0.0.0, Culture=neutral,
    PublicKeyToken=71e9bce111e9429c" %>

 

Any one have an idea how to fix it ??

 

Thanks,

0 Replies