Home

From the Office 365 SecureScore site, I am being redirected to other company's sites.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-356366%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFrom%20the%20Office%20365%20SecureScore%20site%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20company's%20sites.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-356366%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20trying%20to%20access%20TLS%20and%20%22Configure%20expiration%20time%20for%20external%20sharing%20links%22%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20companies'%20profiles%20(it%20obviously%20does%20not%20allow%20me%20to%20log%20in%20because%20the%20username%20within%20my%20company%20does%20not%20exist%20in%20theirs).%26nbsp%3B%20When%20I%20enter%20the%20correct%20company%20name%20directly%20into%20the%20address%20bar%2C%20my%20site%20is%20said%20not%20to%20be%20found.%26nbsp%3B%20I%20was%20advised%20to%20post%20the%20question%20here%20by%20technical%20support%20while%20they%20try%20to%20figure%20out%20what%20is%20happening.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-356400%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20From%20the%20Office%20365%20SecureScore%20site%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20company's%20sites.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-356400%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAdding%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F63455%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Chris%20Hallum%3C%2FA%3E%20to%20see%20if%20he%20can%20help%20here%20as%20he%20took%20over%20Secure%20Score%20from%20me.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-356398%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20From%20the%20Office%20365%20SecureScore%20site%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20company's%20sites.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-356398%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAnother%20one%20for%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F51275%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Anthony%20Smith%20(A.J.)%3C%2FA%3E%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
AWC-Jax
New Contributor

When trying to access TLS and "Configure expiration time for external sharing links", I am being redirected to other companies' profiles (it obviously does not allow me to log in because the username within my company does not exist in theirs).  When I enter the correct company name directly into the address bar, my site is said not to be found.  I was advised to post the question here by technical support while they try to figure out what is happening.

2 Replies

Adding @Chris Hallum to see if he can help here as he took over Secure Score from me.

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
50 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
32 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
15 Replies
Dev channel update to 80.0.355.1 is live
josh_bodner in Discussions on
67 Replies