SOLVED
Home

Can't manage Intune enrolled device

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-890775%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECan't%20manage%20Intune%20enrolled%20device%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-890775%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20playing%20with%20Windows%20Autopilot%2C%20and%20I'm%20wanting%20to%20manage%20my%20test%20device.%20I%20can%20see%20it%20in%20the%20%3CSTRONG%3EAzure%20AD%20Devices%3C%2FSTRONG%3E%20list%2C%20but%20I%20can't%20see%20it%20in%20the%20%3CSTRONG%3EAll%20devices%3C%2FSTRONG%3E%20list.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20select%20the%20device%20from%20the%20%3CSTRONG%3EAzure%20AD%20Devices%3C%2FSTRONG%3E%20list%2C%20it%20brings%20up%20its%20profile%20and%20lets%20me%20click%20the%20%3CSTRONG%3EManage%3C%2FSTRONG%3E%20button.%20However%2C%20that%20just%20takes%20me%20to%20the%20%3CSTRONG%3EAll%20devices%26nbsp%3B%3C%2FSTRONG%3Epage%2C%20where%20the%20device%20doesn't%20show.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20run%20into%20this%20before%3F%20Any%20ideas%20on%20how%20to%20resolve%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-890775%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EIntune%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-902013%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Can't%20manage%20Intune%20enrolled%20device%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-902013%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHey%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20seems%20to%20have%20resolved%20itself%20after%20several%20reboots%20and%20several%20hours.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Simon_L
Contributor

Hi all,

 

I'm playing with Windows Autopilot, and I'm wanting to manage my test device. I can see it in the Azure AD Devices list, but I can't see it in the All devices list.

 

If I select the device from the Azure AD Devices list, it brings up its profile and lets me click the Manage button. However, that just takes me to the All devices page, where the device doesn't show.

 

Has anyone run into this before? Any ideas on how to resolve?

1 Reply
Solution

Hey all,

 

This seems to have resolved itself after several reboots and several hours.