From the Office 365 SecureScore site, I am being redirected to other company's sites.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-356366%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFrom%20the%20Office%20365%20SecureScore%20site%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20company's%20sites.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-356366%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20trying%20to%20access%20TLS%20and%20%22Configure%20expiration%20time%20for%20external%20sharing%20links%22%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20companies'%20profiles%20(it%20obviously%20does%20not%20allow%20me%20to%20log%20in%20because%20the%20username%20within%20my%20company%20does%20not%20exist%20in%20theirs).%26nbsp%3B%20When%20I%20enter%20the%20correct%20company%20name%20directly%20into%20the%20address%20bar%2C%20my%20site%20is%20said%20not%20to%20be%20found.%26nbsp%3B%20I%20was%20advised%20to%20post%20the%20question%20here%20by%20technical%20support%20while%20they%20try%20to%20figure%20out%20what%20is%20happening.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-356400%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20From%20the%20Office%20365%20SecureScore%20site%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20company's%20sites.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-356400%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAdding%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F63455%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Chris%20Hallum%3C%2FA%3E%20to%20see%20if%20he%20can%20help%20here%20as%20he%20took%20over%20Secure%20Score%20from%20me.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-356398%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20From%20the%20Office%20365%20SecureScore%20site%2C%20I%20am%20being%20redirected%20to%20other%20company's%20sites.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-356398%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAnother%20one%20for%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F51275%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Anthony%20Smith%20(A.J.)%3C%2FA%3E%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

When trying to access TLS and "Configure expiration time for external sharing links", I am being redirected to other companies' profiles (it obviously does not allow me to log in because the username within my company does not exist in theirs).  When I enter the correct company name directly into the address bar, my site is said not to be found.  I was advised to post the question here by technical support while they try to figure out what is happening.

2 Replies

Adding @Chris Hallum to see if he can help here as he took over Secure Score from me.