Auto-labelling not applying

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2596212%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAuto-labelling%20not%20applying%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2596212%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20testing%20auto%20application%20of%20Retention%20Labels%20in%20Compliance%20Centre.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20created%20the%20label%20-%20all%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20also%20created%20Label%20Policy%20that%20should%20auto%20apply%20on%20the%20following%20condition%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EContentType%3A'%3CCONTENTTYPENAME%3E%3C%2FCONTENTTYPENAME%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20applied%20the%20content%20type%20to%20the%20library%20I'm%20using%20to%20test%20this%20and%20have%20waited%20for%201%20week%20which%20is%20the%20length%20of%20time%20specified.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20label%20does%20not%20apply%20to%20any%20of%20the%20docs%20in%20the%20library.%20What%20am%20I%20doing%20wrong%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EToby%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2596212%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECompliance%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EInformation%20Protection%20and%20Governance%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20365%20Compliance%20Center%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ERecords%20Management%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

I am testing auto application of Retention Labels in Compliance Centre.

 

I've created the label - all fine.

 

I've also created Label Policy that should auto apply on the following condition:

ContentType:'<contenttypename'

 

I've applied the content type to the library I'm using to test this and have waited for 1 week which is the length of time specified.

 

The label does not apply to any of the docs in the library. What am I doing wrong?

 

Thanks,

 

Toby

0 Replies