Restoring backups not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-501662%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERestoring%20backups%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-501662%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20am%20running%205.4.0.51076.%20I%20recently%20reset%20my%20launcher%20to%20defaults%20(cleared%20all%20settings%2Fdata)%2C%20then%20spent%20about%20an%20hour%20setting%20it%20back%20up%20again.%20After%20I%20was%20done%20I%20created%20a%20backup.%20Then%20I%20restored%20an%20older%20backup%20for%20comparison.%20When%20I%20tried%20restoring%20the%20most%20recent%20backup%20nothing%20changed.%20I%20had%20to%20set%20everything%20back%20up%20again.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20have%20replicated%20this%20again%20by%20creating%20a%20backup%2C%20then%20making%20some%20small%20changes%20(moving%20icons%20around)%2C%20and%20then%20restoring%20the%20backup.%20The%20icons%20did%20not%20move%20back%20to%20their%20original%20positions.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-502179%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Restoring%20backups%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-502179%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThanks%20for%20your%20feedback!%20Well%20noted%20about%20your%20issue.%20We%20are%20looking%20at%20it.%20Please%20stay%20in%20tune%2C%20thanks!%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Visitor
I am running 5.4.0.51076. I recently reset my launcher to defaults (cleared all settings/data), then spent about an hour setting it back up again. After I was done I created a backup. Then I restored an older backup for comparison. When I tried restoring the most recent backup nothing changed. I had to set everything back up again.

I have replicated this again by creating a backup, then making some small changes (moving icons around), and then restoring the backup. The icons did not move back to their original positions.
1 Reply
Highlighted
Thanks for your feedback! Well noted about your issue. We are looking at it. Please stay in tune, thanks!