"client_loop: send disconnect: Connection reset" on Windows 11 when Mobile Hotspot is enabled

Occasional Visitor

I'm having this problem on Windows 11 when Mobile Hotspot is enabled, there seems to be a bug, because when Mobile Hotspot is enabled I'm losing the connection all the time intermittently, there are times when you want to "log in" to sometimes it takes 30 seconds, and the connection is open on the server.


"Write Failed: broken pipe" or "client_loop: send disconnect: Connection reset" on SSH connection.

```console
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=21 ttl=126 time=0.922 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=22 ttl=126 time=1.12 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=23 ttl=126 time=0.976 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=24 ttl=126 time=0.843 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=25 ttl=126 time=1.14 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=26 ttl=126 time=1.15 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=27 ttl=126 time=1.12 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=28 ttl=126 time=1.13 ms
client_loop: send disconnect: Connection reset
PS C:\Users\isaque> ssh -p 22 root@10.0.0.22
root@10.0.0.22's password:
Linux srv-jubarte 4.19.0-12-amd64 #1 SMP Debian 4.19.152-1 (2020-10-18) x86_64

The programs included with the Debian GNU/Linux system are free software;
the exact distribution terms for each program are described in the
individual files in /usr/share/doc/*/copyright.

Debian GNU/Linux comes with ABSOLUTELY NO WARRANTY, to the extent
permitted by applicable law.
You have new mail.
Last login: Wed Dec 22 13:30:51 2021 from 192.168.66.123
root@srv-jubarte:~# ping 192.168.66.123
PING 192.168.66.123 (192.168.66.123) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=1 ttl=126 time=1.12 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=2 ttl=126 time=1.12 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=3 ttl=126 time=1.96 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=4 ttl=126 time=0.911 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=5 ttl=126 time=0.924 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=6 ttl=126 time=1.09 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=7 ttl=126 time=1.04 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=8 ttl=126 time=1.12 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=9 ttl=126 time=1.05 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=10 ttl=126 time=1.05 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=11 ttl=126 time=0.900 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=12 ttl=126 time=0.945 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=13 ttl=126 time=3.46 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=14 ttl=126 time=0.886 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=15 ttl=126 time=1.58 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=16 ttl=126 time=0.969 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=17 ttl=126 time=1.10 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=18 ttl=126 time=1.08 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=19 ttl=126 time=2.41 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=20 ttl=126 time=0.750 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=21 ttl=126 time=0.877 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=22 ttl=126 time=1.01 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=23 ttl=126 time=0.961 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=24 ttl=126 time=1.02 ms
64 bytes from 192.168.66.123: icmp_seq=25 ttl=126 time=1.09 ms
client_loop: send disconnect: Connection reset
PS C:\Users\isaque>

```

![image](https://user-images.githubusercontent.com/12227024/147125829-4c8dfd09-e178-45eb-a80c-3cb09ed23186.pn...)

![image](https://user-images.githubusercontent.com/12227024/147126850-734cfd50-e5ad-4ea4-9a07-55faf4b5206e.pn...)


![image](https://user-images.githubusercontent.com/12227024/147126906-dbb3a9b9-4039-45a2-b2e9-ff8d1728c099.pn...)


![image](https://user-images.githubusercontent.com/12227024/147126956-6d29a4db-f9de-485c-a322-6e1d5ba54001.pn...)

### No ping loss occurs

![image](https://user-images.githubusercontent.com/12227024/147127117-d164a8ce-1311-4029-88bf-3b0ef065bbff.pn...)

![image](https://user-images.githubusercontent.com/12227024/147127370-633739b7-59e9-49e1-ba93-b39d39608546.pn...)

 

0 Replies