An issue with the Groove music player

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2953259%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAn%20issue%20with%20the%20Groove%20music%20player%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2953259%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20is%20switch%20on%20to%20the%20multiscreen%20with%20the%20Groove%20music%20player%20I%20notice%20a%20bug%20(The%20play%20and%20rewind%20button%20doesn't%20chip%20away%20at%20the%20left%20half%20of%20the%20screen)%20while%20(It%20works%20when%20I%20shift%20to%20the%20right%20of%20the%20side%20of%20the%20screen)%20I%20don't%20comprehend%20the%20wellspring%20of%20the%20issue%2C%20I%20think%20perhaps%20it's%20the%20issue%20with%20the%20update%20I%20presume!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAs%20you%20can%20see%20in%20the%20picture%20underneath%2C%20When%20I%20place%20the%20cursor%20relying%20upon%20the%20scene%20proportion%20the%20symbol%20sparkles%20while%20the%20other%20simply%20didn't%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

When is switch on to the multiscreen with the Groove music player I notice a bug (The play and rewind button doesn't chip away at the left half of the screen) while (It works when I shift to the right of the side of the screen) I don't comprehend the wellspring of the issue, I think perhaps it's the issue with the update I presume!

 

As you can see in the picture underneath, When I place the cursor relying upon the scene proportion the symbol sparkles while the other simply didn't

0 Replies