Trying to create a Development Site but Template option not showing up when I create new site collec

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1380551%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETrying%20to%20create%20a%20Development%20Site%20but%20Template%20option%20not%20showing%20up%20when%20I%20create%20new%20site%20collec%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1380551%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ETrying%20to%20create%20a%20Development%20Site%20but%20Template%20option%20not%20showing%20up%20when%20I%20create%20new%20site%20collection.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20following%20Microsoft%20doc%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-gb%2Fsharepoint%2Fdev%2Fsp-add-ins%2Fcreate-a-developer-site-on-an-existing-office-365-subscription%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-gb%2Fsharepoint%2Fdev%2Fsp-add-ins%2Fcreate-a-developer-site-on-an-existing-office-365-subscription%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%20the%20%22%3CSTRONG%3ETemplate%20Selection%22%3C%2FSTRONG%3E%26nbsp%3Bdoes%20not%20appear%20as%20a%20field%20to%20choose%20from%20(see%20what%20I%20have%20below)%3A%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22mceNonEditable%20lia-copypaste-placeholder%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Untitled.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F190646i929E0F039CD57A74%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22Untitled.png%22%20alt%3D%22Untitled.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Hi, 

Trying to create a Development Site but Template option not showing up when I create new site collection.

I am following Microsoft doc: 

https://docs.microsoft.com/en-gb/sharepoint/dev/sp-add-ins/create-a-developer-site-on-an-existing-of...

However the "Template Selection" does not appear as a field to choose from (see what I have below):

 

 Untitled.png

0 Replies