Issue when accessing enterprise resource pool

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1131147%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%20when%20accessing%20enterprise%20resource%20pool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1131147%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20keep%20getting%20an%20error%20when%20trying%20to%20add%20resources%20from%20the%20enterprise%20resource%20pool%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F167518iAE9633803065E31C%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_1.jpeg%22%20title%3D%22clipboard_image_1.jpeg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20goes%20away%20if%20I%20restart%20project.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20help%20is%20appreciated.%20Thank%20you%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1131147%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOnline%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EProject%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1132620%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20accessing%20enterprise%20resource%20pool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1132620%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F424058%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40cmill262%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EPlease%20can%20you%20provide%20some%20more%20details%20on%20repro%20steps%3F%20Project%20Desktop%20version%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EPaul%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1132930%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20accessing%20enterprise%20resource%20pool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1132930%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F8793%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Paul%20Mather%3C%2FA%3E%26nbsp%3BYes%20it%20is%20in%20the%20desktop%20version%20when%20trying%20to%20access%20the%20enterprise%20resource%20pool.%20Let%20me%20know%20what%20other%20info%20you%20need%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1145701%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20accessing%20enterprise%20resource%20pool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1145701%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F424058%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40cmill262%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ESo%20this%20is%20when%20you%20use%20the%20build%20team%20feature%20to%20add%20resources%20to%20the%20current%20project%3F%20Is%20it%20all%20project%20files%20or%20just%20this%20one%20project%20with%20the%20issue%3F%20All%20users%20experience%20the%20same%20issue%3F%20Does%20it%20take%20a%20while%20for%20this%20error%20to%20appear%3F%20Out%20of%20interest%2C%20how%20many%20resources%20do%20you%20have%20in%20the%20enterprise%20resource%20pool%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EPaul%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1150232%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20accessing%20enterprise%20resource%20pool%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1150232%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWe%20have%201073%20active%20resources%20and%20around%201500%20total.%20It%20has%20been%20multiple%20projects%20from%20all%20users.%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

I keep getting an error when trying to add resources from the enterprise resource pool

 

clipboard_image_1.jpeg

 

It goes away if I restart project.

 

Any help is appreciated. Thank you

4 Replies
Highlighted

Hello @cmill262,

 

Please can you provide some more details on repro steps? Project Desktop version?

Thanks

Paul

Highlighted

@Paul Mather Yes it is in the desktop version when trying to access the enterprise resource pool. Let me know what other info you need

Highlighted

Hello @cmill262 ,

So this is when you use the build team feature to add resources to the current project? Is it all project files or just this one project with the issue? All users experience the same issue? Does it take a while for this error to appear? Out of interest, how many resources do you have in the enterprise resource pool?

Paul

Highlighted
We have 1073 active resources and around 1500 total. It has been multiple projects from all users.