GET request from projects online

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2837725%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGET%20request%20from%20projects%20online%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2837725%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20trying%20to%20get%20data%20from%20Projects%20online%2C%20I%20have%20and%20AAD%20app%20registered%20which%20I%20also%20granted%20permissions%20via%26nbsp%3B%3CA%20title%3D%22https%3A%2F%2Fintel.sharepoint.com%2Fsites%2Ftestibi%2F_layouts%2F15%2Fappinv.aspx%22%20href%3D%22https%3A%2F%2Fintel.sharepoint.com%2Fsites%2Ftestibi%2F_layouts%2F15%2Fappinv.aspx%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20nofollow%22%3Eappinv.aspx%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bpage.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20generated%20a%20token%20for%20Sharepoint%20permision%20for%20this%20app%20via%20POSTMAN%20OAuth%202.0%2C%20and%20after%20I%20tried%20to%20use%20this%20token%20with%20a%20GET%20request%20to%3A%26nbsp%3B%3CA%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%22%3Ehttps%3A%2F%2F%3CTENANTNAME%3E.sharepoint.com%2Fsites%2FProjectOnlinePilot-Dev%2F_api%2FProjectData%2FProjects%3C%2FTENANTNAME%3E%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20got%20400%20Error%20for%20wrong%20hostname.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIn%20addition%2C%20when%20I%20hit%26nbsp%3B%3CA%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%22%3Ehttps%3A%2F%2F%3CTENANTNAME%3E.sharepoint.com%2Fsites%2FProjectOnlinePilot-Dev%2F_api%2FProjectData%2FProjects%3C%2FTENANTNAME%3E%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bon%20my%20URL%20bar%20I%20do%20see%20an%20xml%20output%20on%20that%20tab.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hi,

 

I'm trying to get data from Projects online, I have and AAD app registered which I also granted permissions via appinv.aspx page.

I generated a token for Sharepoint permision for this app via POSTMAN OAuth 2.0, and after I tried to use this token with a GET request to: https://<tenantname>.sharepoint.com/sites/ProjectOnlinePilot-Dev/_api/ProjectData/Projects I got 400 Error for wrong hostname.

 

In addition, when I hit https://<tenantname>.sharepoint.com/sites/ProjectOnlinePilot-Dev/_api/ProjectData/Projects on my URL bar I do see an xml output on that tab.

 

Thanks!

0 Replies