SOLVED

Open Api Operation Parameter Type Conversion Failed

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2369786%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOpen%20Api%20Operation%20Parameter%20Type%20Conversion%20Failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2369786%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EA%20flow%20has%20recently%20started%20failing%20even%20though%20I've%20made%20no%20changes.%20I%20receive%20the%20error%20below%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Screenshot%202021-05-19%20125529.png%22%20style%3D%22width%3A%20862px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F281929i1E05E78F9CC53D2F%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Screenshot%202021-05-19%20125529.png%22%20alt%3D%22Screenshot%202021-05-19%20125529.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3BWould%20you%20have%20any%20suggestions%20as%20to%20how%20to%20resolve%20this%3F%20I%20am%20simply%20trying%20to%20move%20Form%20responses%20into%20a%20Sharepoint%20list.%20I%20think%20it%20may%20have%20to%20do%20with%20the%20date%20format%2C%20but%20I%20don't%20know%20how%20the%20change%20the%20parameter%20type.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3EAbbey%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2369786%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Flow%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

Hello 

 

A flow has recently started failing even though I've made no changes. I receive the error below:

 

Screenshot 2021-05-19 125529.png

 

 

 

 Would you have any suggestions as to how to resolve this? I am simply trying to move Form responses into a Sharepoint list. I think it may have to do with the date format, but I don't know how the change the parameter type.

 

Thanks

Abbey

2 Replies
best response confirmed by abbeymiles (Occasional Contributor)
Solution

@abbeymiles rather than the format of the date being the issue, it looks like the Start date column of the response is empty which is why it's giving the error.  A look at your flow might help to resolve this.

 

Rob
Los Gallardos
Microsoft Power Automate Community Super User

@RobElliott - Once again, you saved the day. Much appreciated!