News link Adaptive card image problem

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1989025%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENews%20link%20Adaptive%20card%20image%20problem%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1989025%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20followed%20this%20guide%20to%20be%20able%20to%20post%20news%20to%20other%20Teams%20channels%20than%20the%20one%20connected%20to%20the%20site.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fblog.yannickreekmans.be%2Fsharepoint-news-notifications-in-microsoft-teams-using-flow-and-adaptive-cards%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20nofollow%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fblog.yannickreekmans.be%2Fsharepoint-news-notifications-in-microsoft-teams-using-flow-and-adaptive-cards%2F%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20get%20everything%20to%20work%20when%20using%20News%20posts%20but%20when%20it%20comes%20to%20news%20links%20I%20have%20a%20problem.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EActually%20don%C2%B4t%20really%20understand%20what%20I%C2%B4m%20doing%20here.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EInitialize%20a%20variable%20as%20string%20with%20the%20Banner%20url%3C%2FP%3E%3CP%3ESend%20a%20http%20request%20GET%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%3Econcat(%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'%2F_layouts%2F'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%2C%26nbsp%3Bsplit(triggerBody()%3F%5B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'BannerImageUrl'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%5D%2C%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'%2F_layouts%2F'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E)%5B1%5D)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%3ESet%20the%20variable%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%3Econcat(%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'data%3A'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%2C%26nbsp%3Bbody(%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'Get_Banner_Image_content'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E)%3F%5B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'%24content-type'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%5D%2C%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'%3Bbase64%2C'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%2C%26nbsp%3Bbody(%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'Get_Banner_Image_content'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E)%3F%5B%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E'%24content'%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%3E%5D)%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%3EIn%20a%20news%20link%20this%20work%20for%20images%20in%20the%20stock%20library%20but%20not%20on%20images%20I%20upload%20myself%2C%20why%20is%20this%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1989025%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Flow%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

I followed this guide to be able to post news to other Teams channels than the one connected to the site.

https://blog.yannickreekmans.be/sharepoint-news-notifications-in-microsoft-teams-using-flow-and-adap...

I get everything to work when using News posts but when it comes to news links I have a problem. 

Actually don´t really understand what I´m doing here.

 

Initialize a variable as string with the Banner url

Send a http request GET 

concat('/_layouts/', split(triggerBody()?['BannerImageUrl'], '/_layouts/')[1])
Set the variable
concat('data:', body('Get_Banner_Image_content')?['$content-type'], ';base64,', body('Get_Banner_Image_content')?['$content'])
 
In a news link this work for images in the stock library but not on images I upload myself, why is this?
 
0 Replies