SOLVED

Navigate issue

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1456721%22%20slang%3D%22en-US%22%3ENavigate%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1456721%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EI%20have%20been%20working%20on%20an%20application%20for%202%20months%20but%20now%20(today)%20Navigate%20does%20not%20work%20and%20is%20underlined%20in%20red%20on%20all%20screens%20except%20in%20the%20components.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3EPowerapps%20release%203.20053.24%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1456721%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EPowerApps%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1457512%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Navigate%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1457512%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EFound%3C%2FP%3E%3CP%3Eid%20was%20a%20text%20on%20almost%20Navigate%20calls%20and%20on%20one%20line%20it's%20undefined%20so%20all%20calls%20are%20in%20error!!!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hello,

 

I have been working on an application for 2 months but now (today) Navigate does not work and is underlined in red on all screens except in the components.

Powerapps release 3.20053.24 

 

1 Reply
best response confirmed by Patrick Sanouiller (Occasional Contributor)
Solution

Found

id was a text on almost Navigate calls and on one line it's undefined so all calls are in error!!!