SOLVED

Where to report a Bug on Outlook web? // Problem with one time code

Copper Contributor

Hi, I have two mails, let's call them A and B. Yesterday I changed the mail where the one time code are send on A. As I was receiving a lot of one time codes as someone was trying to access A account, I decided to change the mail where I was going to receive one time codes. I used an alias of B, lets call it B1and deleted B as the mail to send one time codes. The intention was to keep safe B, as if they discover the mail where one time codes are send and try to log in in it, the alias(B1) is not used to log.

 

The problem is that since that moment, I can't change configurations on A, or even login where the one time code is needed. When the screen that ask that information appears, it crash and the screen turns white. I supose that something was saved incorrectly on Microsoft database and for that reason when the screen is loading, it receives a null value and it crash. 

 

Here I attach the pictures of the error I receive when I need a One time code on A account:

 

The screen turns white when it crashThe screen turns white when it crashCrash message refering to one time codeCrash message refering to one time code

 

I what to ask if it will take to A some days to recognise the new mail to send one time codes (B1), or it is an error. If it takes some days I don't have problem with wait, but if it is an error I would like to know where to report the bug.

I was about to configure a cell number to recieve the codes, but when I saw the screen, the configuration session was expired and the error started to happen (dumb of me :sad::facepalm:).


To sum up:

  1. On A I added B1(an alias of B) as mail to receive one time codes, then I delete the previous configuration to receive one time codes that were B
  2. Since then, when Outlook needs to ask A for a one time code, the web crashes with a white screen.

 

Thanks , it is an specific problem, but I would like to recover that A account, I don't mind if the mail to receive one time codes it's rolled back to the previous mail B or keeps the new B1.

 

Thanks again :smile:

5 Replies
best response confirmed by M_Silvestre_Rios (Copper Contributor)
Solution

@M_Silvestre_Rios 

You can report a problem (error) here:

Help>Feedback>

 

You may also find answers here in the technical area.

 

@mande1191  Hi, thank you, I'll try to report the error.

Hi, I contacted with the support service and they solve the problem.

Thanks

@M_Silvestre_Rios 

Perfect solution. :thumbs_up: Can you explain how the problem was resolved? Then others can learn from it.

Hi, It was a problem on the cache of the web. I try to log in on the mobile version and on a incognito mode of the problematic browser and it loged in without problems, so cleaning the cache of outlook web (ctrl+F5 on chromiun based browsers) solved the problem and I finally could log again.
1 best response

Accepted Solutions
best response confirmed by M_Silvestre_Rios (Copper Contributor)
Solution

@M_Silvestre_Rios 

You can report a problem (error) here:

Help>Feedback>

 

You may also find answers here in the technical area.

 

View solution in original post