Replied or Fwd email has content replaced with 3 'Chinese-like' Characters

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1976303%22%20slang%3D%22en-US%22%3EReplied%20or%20Fwd%20email%20has%20content%20replaced%20with%203%20'Chinese-like'%20Characters%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1976303%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20has%20just%20started%20happening%20to%20some%20emails.%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20fwd%20or%20reply%2C%20all%20content%26nbsp%3B%20is%20stripped%20out%20including%20attachments%20and%20the%20Anti-V%20stamp%20and%20replaced%20with%203%20chinese%20looking%20symbols.%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22stadair1_0-1607611945398.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F239578iCB7C6B12311F530B%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22stadair1_0-1607611945398.png%22%20alt%3D%22stadair1_0-1607611945398.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E.%26nbsp%3BThat's%20it%2C%20just%20the%20symbols%20and%20nothing%20else.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20mail%20looks%20fine%20before%20I%20send%20but%20once%20sent%20both%20recipients%20and%20my%20sent%20box%20have%20the%20same%20mail.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20start%20a%20new%20mail%20and%20copy%20the%20contents%20it%20also%20happens.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20have%20any%20ideas%20or%20seen%20this%20before%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20on%20365%2C%20it's%20happened%20on%202%20diff%20accounts%20and%20on%20Win%2010%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1976303%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20for%20Windows%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi,

This has just started happening to some emails.

If I fwd or reply, all content  is stripped out including attachments and the Anti-V stamp and replaced with 3 chinese looking symbols.stadair1_0-1607611945398.png. That's it, just the symbols and nothing else.

 

The mail looks fine before I send but once sent both recipients and my sent box have the same mail. 

 

If I start a new mail and copy the contents it also happens.

 

Anyone have any ideas or seen this before

 

I'm on 365, it's happened on 2 diff accounts and on Win 10

 

 

0 Replies