OWA is not working on different browsers

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1519915%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOWA%20is%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1519915%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20there%2C%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20read%20the%20related%20posts%2C%20rebooted%20the%20machine%20couple%20of%20times%20and%20follow%20the%20guides.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%3EI%20noticed%20my%20OWA%20is%20not%20reachable%20in%20the%20last%20hour%20not%20on%20Firefox%2C%20neither%20on%20Chrome%20nor%20Edge%20but%20Outlook%20thick%20application%20on%20desktop%20works%20fine.%20Also%20other%20office365%20products%20are%20working%20fine.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3ENo%20changes%20has%20been%20made%20on%20MS%20IP%20whitelisting%2C%20firewall%20or%20other%20network%20devices.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%3EAny%20insight%20on%20this%3F%20much%20appreciated.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CPRE%3EcId%3A%206B2A0AE3D4B54786A1FB76FCA8FD36D3%0Aapp%3A%20Mail%0Ast%3A%20undefined%0Areqid%3A%20undefined%0Awsver%3A%20undefined%0Aefe%3A%20undefined%0Aebe%3A%20undefined%0Aet%3A%20ClientError%0Aesrc%3A%20Script%0Aerr%3A%20Error%3A%20Failed%20to%20load%20LazyModule%0Aestack%3A%20Error%3A%20Failed%20to%20load%20LazyModule%0A%20%20%20%20at%20e.%26lt%3Banonymous%26gt%3B%20(https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A350%3A7493)%0A%20%20%20%20at%20https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A343%3A2574%0A%20%20%20%20at%20Object.next%20(https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A343%3A2679)%0A%20%20%20%20at%20https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A343%3A1616%0A%20%20%20%20at%20new%20Promise%20(%26lt%3Banonymous%26gt%3B)%0A%20%20%20%20at%20l%20(https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A343%3A1361)%0A%20%20%20%20at%20e.onLoadFailed%20(https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A350%3A7164)%0A%20%20%20%20at%20e.%26lt%3Banonymous%26gt%3B%20(https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A350%3A6186)%0A%20%20%20%20at%20https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36%3A343%3A2574%0A%20%20%20%20at%20Object.throw%20(https%3A%2F%2Foutlook.office.com%2Fmail%2F%3FbO%3D1%26amp%3BsessionId%3D5b7f027b-8a45-%0Ats%3A%202020-07-13%2020%3A31%3A20Z%3C%2FPRE%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1519915%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20on%20the%20Web%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOWA%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Contributor

Hi there,

I read the related posts, rebooted the machine couple of times and follow the guides.

 

I noticed my OWA is not reachable in the last hour not on Firefox, neither on Chrome nor Edge but Outlook thick application on desktop works fine. Also other office365 products are working fine.
 
No changes has been made on MS IP whitelisting, firewall or other network devices.
 
Any insight on this? much appreciated.

 

 

cId: 6B2A0AE3D4B54786A1FB76FCA8FD36D3
app: Mail
st: undefined
reqid: undefined
wsver: undefined
efe: undefined
ebe: undefined
et: ClientError
esrc: Script
err: Error: Failed to load LazyModule
estack: Error: Failed to load LazyModule
    at e.<anonymous> (https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:350:7493)
    at https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:343:2574
    at Object.next (https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:343:2679)
    at https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:343:1616
    at new Promise (<anonymous>)
    at l (https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:343:1361)
    at e.onLoadFailed (https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:350:7164)
    at e.<anonymous> (https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:350:6186)
    at https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-40ed-8bf0-b2b4175ccf36:343:2574
    at Object.throw (https://outlook.office.com/mail/?bO=1&sessionId=5b7f027b-8a45-
ts: 2020-07-13 20:31:20Z


{This is an update - after I published this post. After 4 hours, OWA started working again without me making any changes } Still I want to know what causes this behavior. Any experience sharing would be helpful for future. 

0 Replies