Outlook is displaying incorrect user profile picture from recipient

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1055299%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOutlook%20is%20displaying%20incorrect%20user%20profile%20picture%20from%20recipient%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1055299%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EEnvironment%3A-%3C%2FP%3E%3CP%3EOffice%20365%20(E3)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOn%20our%20tenant%2C%20some%20Outlook%20users%20are%20seeing%20the%20incorrect%20profile%20picture%20associated%20with%20the%20user%20name%20in%20the%20Toast%20Pop%20message%20that%20appears%20above%20the%20system%20tray.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20the%20actual%20message%20is%20opened%2C%20the%20correct%20profile%20picture%20is%20displayed.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAside%20from%20disabling%20the%20toast%20pop%2C%20is%20anyone%20aware%20of%20a%20fix%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1961530%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20is%20displaying%20incorrect%20user%20profile%20picture%20from%20recipient%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1961530%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F33025%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Chris%20Yue%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%20same%20issue%20here%20for%20months%20(O365%2FBusiness%20Premium).%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOutlook%20profile%20reseted%2C%20same%20issue.%20Any%20solution%20on%20your%20end%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EThx%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

Environment:-

Office 365 (E3)

 

On our tenant, some Outlook users are seeing the incorrect profile picture associated with the user name in the Toast Pop message that appears above the system tray.

 

When the actual message is opened, the correct profile picture is displayed.

 

Aside from disabling the toast pop, is anyone aware of a fix?

 

 

 

1 Reply

Hi @Chris Yue , same issue here for months (O365/Business Premium). 

Outlook profile reseted, same issue. Any solution on your end?

Thx