Outlook for IOS, Not searching GAL

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1230041%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOutlook%20for%20IOS%2C%20Not%20searching%20GAL%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1230041%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CFONT%20size%3D%224%22%3EIn%20the%20compose%20Screen%2C%20when%20typing%20a%20name%20%2C%20Outlook%20is%20not%20searching%20from%20GAL.%20The%20Search%20from%20Directory%20Option%20does%20not%20show%20up.%20%3C%2FFONT%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CFONT%20size%3D%224%22%3EI%20am%20running%204.29%20Insider%20Version%26nbsp%3B%3C%2FFONT%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CFONT%20size%3D%224%22%3EHowever%2C%20I%20can%20still%20type%26nbsp%3B%40mentions%20and%20that%20gives%20the%20option%20to%20search%20from%20directory.%26nbsp%3B%3C%2FFONT%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CFONT%20size%3D%224%22%3EI%20have%20tried%20this%20on%20two%20different%20devices%20-%20tried%20reset%20of%20accounts%2C%20delete%20and%20add%20the%20accounts%20-%20but%20still%20the%20same.%26nbsp%3B%3C%2FFONT%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20others%20pls%20confirm%20if%20you%20are%20seeing%20this%20issue.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Deleted
Not applicable

In the compose Screen, when typing a name , Outlook is not searching from GAL. The Search from Directory Option does not show up.

 

I am running 4.29 Insider Version 

 

However, I can still type @mentions and that gives the option to search from directory. 

 

I have tried this on two different devices - tried reset of accounts, delete and add the accounts - but still the same. 

 

Can others pls confirm if you are seeing this issue. 

0 Replies