Outlook email messages and images not showing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346346%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOutlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346346%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20click%20on%20a%20message%2C%20but%20images%20and%20words%20don't%20show.%20Help!!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346366%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346366%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%20All%2C%20we%20are%20experiencing%20a%20similar%20issue%20with%20a%20couple%20of%20computers.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346378%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346378%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIt%20is%20more%20likely%20the%20latest%20windows%20or%20office%20updates.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346465%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346465%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWe%20are%20also%20experiencing%20this%20now.%20I%20don't%20know%20what's%20going%20on.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346491%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346491%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F767706%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40d1781053%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20experiencing%20the%20same%20issue.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346524%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346524%22%20slang%3D%22en-US%22%3Ethank%20you%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346533%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346533%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWe're%20investigating%20this%20issue.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346573%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346573%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F767706%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40d1781053%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt's%20happing%20to%20us%20as%20well...%20same%20problem.%20We%20had%20our%20users%20switch%20over%20OWA%20seems%20to%20be%20working.%20Stared%20right%20after%20a%20office%20update.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346576%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346576%22%20slang%3D%22en-US%22%3Ework%20around%20is%20run%20via%20CMD%20%22C%3A%5CProgram%20Files%5CCommon%20Files%5Cmicrosoft%20shared%5CClickToRun%5COfficeC2RClient.exe%22%20%2Fupdate%20user%20updatetoversion%3D16.0.13901.20462%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2346610%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Outlook%20email%20messages%20and%20images%20not%20showing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2346610%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWe%20can't%20access%20emails%20on%20the%20portal%20as%20well.%20Error%20500%20The%20mailbox%20being%20accessed%20doesn't%20have%20a%20valid%20account%20state%20(%20Protocoldisabled.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EAre%20you%20guys%20experiencing%20this%20as%20well%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

I click on a message, but images and words don't show. Help!!

14 Replies
Hi All, we are experiencing a similar issue with a couple of computers.
It is more likely the latest windows or office updates.
We are also experiencing this now. I don't know what's going on.

@d1781053 

I am experiencing the same issue.

thank you
We're investigating this issue.

@d1781053 

 

It's happing to us as well... same problem. We had our users switch over OWA seems to be working. Stared right after a office update. 

work around is run via CMD "C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ClickToRun\OfficeC2RClient.exe" /update user updatetoversion=16.0.13901.20462
We can't access emails on the portal as well. Error 500 The mailbox being accessed doesn't have a valid account state ( Protocoldisabled.

Are you guys experiencing this as well?
Same problem here, when is it going to get fixed?
Not affecting the app.
I'm not too fond of workarounds.

@d1781053 

 

Same issue. it is fine on my phone and web version but the desktop outlook app will not show me the body of emails. 

 

Microsoft need to sort this asap.

My messages are appearing fine now. I didn't apply any workarounds, just reopened OL.
How did you fix it?