Google Email nolonger working in Outlook

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-857905%22%20slang%3D%22en-US%22%3EGoogle%20Email%20nolonger%20working%20in%20Outlook%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-857905%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20multiple%20clients%20and%20some%20of%20them%20require%20me%20to%20have%20access%20to%20their%20Gmail%2FGSuite%20email%20accounts.%20This%20has%20not%20been%20a%20problem%20until%20now....%3C%2FP%3E%3CP%3EA%20few%20days%20ago%20Outlook%20started%20asking%20me%20the%20passwords%20for%20all%20the%20gmail%20email%20accounts%20now%20all%20the%20gsuite%20ones%20too.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENothing%20has%20been%20running%20since%20then%2C%20no%20emails%20in%20and%20out.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20researched%20on%20Gmail%20admin%20and%20they%20say%20it%20is%20because%20they%20have%20put%20Outlook%20on%20their%20unsafe%20apps%20list%3F%3F%3F%20Can%20this%20really%20be%20the%20case%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20need%20to%20fix%20this%20issue%20but%20although%20I%20managed%20to%20get%20one%20to%20fix%20but%20creating%20a%202%20stage%20authentication%20and%20a%20special%20app%20password%2C%20none%20of%20the%20others%20will%20work%20even%20after%20following%20exactly%20the%20same%20process.%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20at%20a%20loss%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-857905%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%20for%20Windows%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Visitor

I have multiple clients and some of them require me to have access to their Gmail/GSuite email accounts. This has not been a problem until now....

A few days ago Outlook started asking me the passwords for all the gmail email accounts now all the gsuite ones too. 

Nothing has been running since then, no emails in and out.

I researched on Gmail admin and they say it is because they have put Outlook on their unsafe apps list??? Can this really be the case?

I need to fix this issue but although I managed to get one to fix but creating a 2 stage authentication and a special app password, none of the others will work even after following exactly the same process.

I'm at a loss?

0 Replies