Adaptive Card to gets survey from Users

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2407563%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAdaptive%20Card%20to%20gets%20survey%20from%20Users%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2407563%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ETeam%20%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20trying%20to%20implement%20some%20survey%20app%20for%20outlook%20connector%20similar%20to%20below%20screen.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Vidya100_0-1622627748378.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F285563iFE7CB1636986D2B2%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Vidya100_0-1622627748378.png%22%20alt%3D%22Vidya100_0-1622627748378.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3Ewhere%20i%20used%20Column%20set%20%2C%20input%20toggle%20for%20number....%20when%20a%20user%20selects%20it%20and%20clicks%20on%20submit%20feedback%26nbsp%3B%20should%20get%20saved%20.%20at%20the%20time%20of%20submit%20i%20am%20getting%20401%20error.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eit%20would%20be%20great%20if%20someone%20can%20help%20me%20on%20this.%26nbsp%3B%3CBR%20%2F%3Ei%20am%20suspecting%20there%20is%20issue%20in%20body%20schema%20it%20is%20resulting%20null%20value.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2442662%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Adaptive%20Card%20to%20gets%20survey%20from%20Users%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2442662%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20could%20some%20how%20able%20to%20finish%20the%20app%20.%20while%20testing%20It%20is%20working%20in%20Outlook%20web%20but%20not%20in%20outlook%20desktop.%3C%2FP%3E%3CP%3EAC%20version%20is%201.0%20for%20outlook%20connector%20i%20am%20using%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20some%20one%20share%20your%20thoughts%20ASAP%20.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Team ,

 

I am trying to implement some survey app for outlook connector similar to below screen.

Vidya100_0-1622627748378.png

where i used Column set , input toggle for number.... when a user selects it and clicks on submit feedback  should get saved . at the time of submit i am getting 401 error. 

it would be great if someone can help me on this. 
i am suspecting there is issue in body schema it is resulting null value.

1 Reply

I could some how able to finish the app . while testing It is working in Outlook web but not in outlook desktop.

AC version is 1.0 for outlook connector i am using

Can some one share your thoughts ASAP .