URGENT . help.. why workflow not able to connect with GROUP MS FORM????

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1349495%22%20slang%3D%22en-US%22%3EURGENT%20.%20help..%20why%20workflow%20not%20able%20to%20connect%20with%20GROUP%20MS%20FORM%3F%3F%3F%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1349495%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhy%20is%20flow%20not%20able%20to%20find%20MS%20FORMs%20from%20my%20GROUP%20FORM%3F%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22bbsin_0-1588243945165.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F187810iBDAF93C397D9103E%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22bbsin_0-1588243945165.png%22%20alt%3D%22bbsin_0-1588243945165.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3Ecan%20someone%20help%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eand%20I%20cannot%20even%20from%20the%20Group%20Forms%20back%20to%20My%20form..%20this%20is%20annoying...%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1349495%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMS%20Form%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eworkflow%20automation%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1349873%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20URGENT%20.%20help..%20why%20workflow%20not%20able%20to%20connect%20with%20GROUP%20MS%20FORM%3F%3F%3F%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1349873%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F612792%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40bbsin%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bmay%20be%20you%20need%20to%20check%20your%20connections.%20My%20screenshots%20are%20in%20spanish%2C%20sorry.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22flow1.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F187862i21D6AC445550E9DE%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22flow1.png%22%20alt%3D%22flow1.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22flow2.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F187863i517617B9939DF294%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22flow2.png%22%20alt%3D%22flow2.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1357067%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20URGENT%20.%20help..%20why%20workflow%20not%20able%20to%20connect%20with%20GROUP%20MS%20FORM%3F%3F%3F%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1357067%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F31772%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Alejandro%20Mazzitelli%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EYes%2C%20all%20working...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ewill%20try%20again.%20tks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Contributor

Why is flow not able to find MS FORMs from my GROUP FORM??

 

bbsin_0-1588243945165.png

can someone help

 

and I cannot even from the Group Forms back to My form.. this is annoying... 

2 Replies
Highlighted

@bbsin may be you need to check your connections. My screenshots are in spanish, sorry. 

 

flow1.pngflow2.png

Highlighted

@Alejandro Mazzitelli 

 

 

Yes, all working...

 

will try again. tks