Unable to active Site Pages in SharePoint subsites

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1577287%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnable%20to%20active%20Site%20Pages%20in%20SharePoint%20subsites%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1577287%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20getting%20an%20error%20when%20I%20try%20to%20activate%20Site%20Pages%20feature%20in%20subsites.%20Can%20anyone%20please%20point%20me%20out%20if%20I'm%20missing%20anything%20in%20the%20configuration%20before%20enabling%20this%20feature.%20Thanks.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Roshan_Fernando_1-1597035708144.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F211317i400AAAB8DFEB23B8%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Roshan_Fernando_1-1597035708144.png%22%20alt%3D%22Roshan_Fernando_1-1597035708144.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Roshan_Fernando_0-1597035662691.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F211316i6AE7114A03B7B600%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Roshan_Fernando_0-1597035662691.png%22%20alt%3D%22Roshan_Fernando_0-1597035662691.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERoshan%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1577287%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1578008%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Unable%20to%20active%20Site%20Pages%20in%20SharePoint%20subsites%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1578008%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F754312%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Roshan_Fernando%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHi%2C%20take%20a%20look%20at%20this%20and%20see%20if%20the%20same%20has%20happened%20to%20you%20-%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fmsoffice%2Fforum%2Fall%2Funable-to-activate-site-pages%2Fa66afd3c-e8e3-4be4-88fc-2e255040d2fa%3Fauth%3D1%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2Fen-us%2Fmsoffice%2Fforum%2Fall%2Funable-to-activate-site-pages%2Fa66afd3c-e8e3-4be4-88fc-2e255040d2fa%3Fauth%3D1%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Visitor

Hi,

I'm getting an error when I try to activate Site Pages feature in subsites. Can anyone please point me out if I'm missing anything in the configuration before enabling this feature. Thanks.

Roshan_Fernando_1-1597035708144.png

 

Roshan_Fernando_0-1597035662691.png

 

Roshan

 

1 Reply
Highlighted