SharePoint Online Modern site settings link not available

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-353687%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharePoint%20Online%20Modern%20site%20settings%20link%20not%20available%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-353687%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EIn%20the%20Modern%20site%20setting%20links%20not%20available%20.%20is%20this%20an%20issue%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F83637i2BD439487C4409AF%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Settings%20page.png%22%20title%3D%22Settings%20page.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F83638i0D5F8C5253992450%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22Setings%201.png%22%20title%3D%22Setings%201.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-353687%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-353782%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SharePoint%20Online%20Modern%20site%20settings%20link%20not%20available%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-353782%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI'm%20not%20having%20this%20problem...have%20you%20tried%20to%20refresh%20the%20page%20or%20use%20another%20browser%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

In the Modern site setting links not available . is this an issue

Settings page.pngSetings 1.png

1 Reply
I'm not having this problem...have you tried to refresh the page or use another browser?