Sharepoint mobile navigation not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-715582%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharepoint%20mobile%20navigation%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-715582%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EWe%20have%20an%20intranet%20on%20SPO%20and%20the%20navigational%20link%20bar%20at%20the%20top%20works%20as%20expected%20when%20viewing%20on%20a%20desktop.%20However%2C%20when%20I%20use%20the%20SP%20iOS%20app%2C%20the%20links%20do%20not%20work%2C%20and%20every%20page%20link%20points%20the%20user%20back%20to%20the%20homepage.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EEmbed%20links%20(such%20as%20pictures%20that%20link%20out%20to%20pages)%20work%20as%20expected%20but%20the%20main%20navigational%20bar%20does%20not.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%E2%80%99ve%20searched%20everywhere%20and%20cannot%20seem%20to%20find%20a%20way%20to%20solve%20this.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EThanks!%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-715582%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdmin%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
New Contributor
Hi,

We have an intranet on SPO and the navigational link bar at the top works as expected when viewing on a desktop. However, when I use the SP iOS app, the links do not work, and every page link points the user back to the homepage.

Embed links (such as pictures that link out to pages) work as expected but the main navigational bar does not.

I’ve searched everywhere and cannot seem to find a way to solve this.

Thanks!
0 Replies