Search Result Webpart - Result Source Missing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2495423%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESearch%20Result%20Webpart%20-%20Result%20Source%20Missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2495423%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3BWe%20cant%20able%20to%20see%20the%20Result%20source%20in%20the%20search%20result%20web%20part%20in%20one%20environment%20and%20have%20the%20similar%20setting%20in%20another%20environment%20where%20the%20working%20is%20as%20expected.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Tebs_User_0-1624946303145.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F292207i199F209EF37578A9%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Tebs_User_0-1624946303145.png%22%20alt%3D%22Tebs_User_0-1624946303145.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20above%20is%20working%20environment.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Tebs_User_1-1624946379946.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F292208i3457827B122F40CE%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Tebs_User_1-1624946379946.png%22%20alt%3D%22Tebs_User_1-1624946379946.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20above%20is%20the%20environment%20not%20working.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2495423%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Hi,

 

 We cant able to see the Result source in the search result web part in one environment and have the similar setting in another environment where the working is as expected.

 

Tebs_User_0-1624946303145.png

The above is working environment.

 

Tebs_User_1-1624946379946.png

The above is the environment not working.

 

Thanks.

0 Replies