PowerApps: Unable to create account due to authentication error

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-254223%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPowerApps%3A%20Unable%20to%20create%20account%20due%20to%20authentication%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-254223%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20trying%20to%20create%20an%20app%20following%20the%20New%20%26gt%3B%20Create%20an%20App%20and%20I%20am%20getting%20an%20authentication%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%3EUnable%20to%20obtain%20access%20token%20for%20resource%20'%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fservice.powerapps.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fservice.powerapps.com%2F%3C%2FA%3E'.%20Error%20from%20ADAL.js%3A%20login_required%20(AADSTS50058%3A%20A%20silent%20sign-in%20request%20was%20sent%20but%20no%20user%20is%20signed%20in.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3ETrace%20ID%3A%204ba43953-beae-466a-b0f0-3f06fcfc0d00%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3ECorrelation%20ID%3A%200ab73ff3-e642-4429-9a4c-6b4ad8259051%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3ETimestamp%3A%202018-09-19%2004%3A50%3A59Z).%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3EI%20click%20on%20the%20Authenticate%20and%20the%20loop%20keeps%20going%20on...%20Any%20ideas%3F%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-254223%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-255698%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20PowerApps%3A%20Unable%20to%20create%20account%20due%20to%20authentication%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-255698%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThanks!%26nbsp%3B%20The%20problem%20was%20fixed%20after%20a%20clear%20all%20the%20cache.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20looks%20like%20this%20happened%20after%20setting%20a%20shared%20mailbox%20on%20the%20Outlook%20Web%20App...%20weird...%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-255383%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20PowerApps%3A%20Unable%20to%20create%20account%20due%20to%20authentication%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-255383%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EOf%20course%2C%20and%20I%20am%20logged%20in%20all%20apps%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-254829%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20PowerApps%3A%20Unable%20to%20create%20account%20due%20to%20authentication%20error%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-254829%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMmm...I%20assume%20your%20user%20have%20a%20valid%20PowerApps%20license%2C%20right%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Deleted
Not applicable

I am trying to create an app following the New > Create an App and I am getting an authentication error:

 

Unable to obtain access token for resource 'https://service.powerapps.com/'. Error from ADAL.js: login_required (AADSTS50058: A silent sign-in request was sent but no user is signed in.
Trace ID: 4ba43953-beae-466a-b0f0-3f06fcfc0d00
Correlation ID: 0ab73ff3-e642-4429-9a4c-6b4ad8259051
Timestamp: 2018-09-19 04:50:59Z).
 
I click on the Authenticate and the loop keeps going on... Any ideas?
3 Replies
Highlighted
Mmm...I assume your user have a valid PowerApps license, right?
Highlighted

Of course, and I am logged in all apps

Highlighted

Thanks!  The problem was fixed after a clear all the cache.

 

It looks like this happened after setting a shared mailbox on the Outlook Web App... weird...