Managed Property For Person Column

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-430302%22%20slang%3D%22en-US%22%3EManaged%20Property%20For%20Person%20Column%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-430302%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20list%20with%20a%20site%20column%20of%20type%20%22%20Person%20or%20Group%22%20that%20allows%20the%20selection%20of%20people%20and%20groups.%20I%20created%20a%20managed%20property%20for%20this%20column%20mapped%20to%20ows_%3CEM%3EcolumnName%3C%2FEM%3E.%20The%20issue%20I%20am%20having%20is%20that%20when%20the%20column%20is%20set%20to%20a%20SharePoint%20group%2C%20the%20managed%20property%20is%20blank%20but%20if%20the%20column%20has%20a%20user%20the%20property%20is%20correctly%20populated%20with%20the%20user%20name.%20This%20issue%20is%20happening%20in%20multiple%20tenants.%20Any%20Idea%20how%20to%20resolve%20the%20issue%3F%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-430302%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Contributor

I have a list with a site column of type " Person or Group" that allows the selection of people and groups. I created a managed property for this column mapped to ows_columnName. The issue I am having is that when the column is set to a SharePoint group, the managed property is blank but if the column has a user the property is correctly populated with the user name. This issue is happening in multiple tenants. Any Idea how to resolve the issue?