Login fails after processing MFA

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2379709%22%20slang%3D%22en-US%22%3ELogin%20fails%20after%20processing%20MFA%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2379709%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOne%20of%20my%20clients%20has%20set%20me%20with%20a%20Sharepoint%20Administrator%20account.%20I%20can%20login%20successfully%20on%20my%20computer.%20However%20they%20have%20a%20Windows%20Server%202016%20server%20for%20me%20to%20use%20ShareGate%20on.%20However%20I%20cannot%20login%20to%20the%20Sharepoint%20admin%20centre%20from%20that%20server%20using%20Sharegate%20or%20IE%2C%20however%20I%20can%20login%20with%20Chrome%20on%20the%20server.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFrom%20both%20Sharegate%20(and%20IE)%20if%20I%20select%20browser%20authentication%20I%20can%20enter%20my%20username%20and%20password%2C%20it%20sends%20an%20authentication%20request%20to%20my%20phone%20which%20gets%20processed%2C%20but%20a%20message%20then%20pops%20up%20that%20sign%20in%20failed%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22loginFail.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20431px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F283030iCDD04D6D836E5C95%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22loginFail.jpg%22%20alt%3D%22loginFail.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20cant%20see%20anything%20obvious%20in%20the%20event%20logs%2C%20does%20anyone%20have%20any%20ideas%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECheers!%3C%2FP%3E%3CP%3ESuzanne%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2379709%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

Hi All,

 

One of my clients has set me with a Sharepoint Administrator account. I can login successfully on my computer. However they have a Windows Server 2016 server for me to use ShareGate on. However I cannot login to the Sharepoint admin centre from that server using Sharegate or IE, however I can login with Chrome on the server. 

From both Sharegate (and IE) if I select browser authentication I can enter my username and password, it sends an authentication request to my phone which gets processed, but a message then pops up that sign in failed:

 

loginFail.jpg

 

I cant see anything obvious in the event logs, does anyone have any ideas?

 

Cheers!

Suzanne

1 Reply
Have them check the Azure AD sign-in logs for more details.