Hybrid

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1561265%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHybrid%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1561265%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20having%20problem%20with%20mail%20flow%20from%20on-premises%20to%20O365%20users.%20Here%20is%20the%20problem%2C%20I%20am%20trying%20to%20resolve%3C%2FP%3E%3CP%3E1.%20Created%20O365%20user%20mailbox%20from%20Office%20365%20Dashboard%3CBR%20%2F%3E2.%20Sent%20email%20to%20O365%20user%3CBR%20%2F%3E3.%20The%20sent%20email%20stays%20in%20the%20queue%20at%20on-premises%20exchange%20server%202019%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EI%20tried%20this%20as%20well%3C%2FP%3E%3CP%3E1.%20Migrated%20on-premises%20mailbox%20to%20O365%3CBR%20%2F%3E2.%20Sent%20email%20to%20migrated%20mailbox%20user%3CBR%20%2F%3E3.%20The%20sent%20email%20again%20stays%20in%20the%20queue%20at%20on-premises%20exchange%20server%202019%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20can%20send%20email%20to%20users%20internally%20(within%20the%20organization).%20Any%20email%20sent%20to%20O365%20users%20does%20not%20go%20through.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20did%20not%20change%20send%20connectors%20or%20receive%20connectors%20created%20by%20HCW.%20The%20only%20minor%20change%20in%20my%20environment%20is%2C%20I%20am%20using%20mail%20relay%20agent.%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20and%20look%20forward%20to%20your%20help.%20I%20am%20happy%20to%20share%20screenshot%20of%20all%20the%20connectors%2C%20if%20you%20want.%3C%2FP%3E%3CP%3ERam%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1561265%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Senior Member

Hello All,

I am having problem with mail flow from on-premises to O365 users. Here is the problem, I am trying to resolve

1. Created O365 user mailbox from Office 365 Dashboard
2. Sent email to O365 user
3. The sent email stays in the queue at on-premises exchange server 2019


I tried this as well

1. Migrated on-premises mailbox to O365
2. Sent email to migrated mailbox user
3. The sent email again stays in the queue at on-premises exchange server 2019

I can send email to users internally (within the organization). Any email sent to O365 users does not go through.

I did not change send connectors or receive connectors created by HCW. The only minor change in my environment is, I am using mail relay agent.

Thanks and look forward to your help. I am happy to share screenshot of all the connectors, if you want.

Ram

0 Replies