Encrypt mail with OMEv2 fails from Mac running Office

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1130380%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEncrypt%20mail%20with%20OMEv2%20fails%20from%20Mac%20running%20Office%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1130380%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20the%20following%20issue%20when%20sending%20an%20OMEv2%20encrypted%20mail%20from%20my%20Outlook%20on%20a%20Mac.%20Everything%20is%20updated%20to%20the%20latest%20versions.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20senario%20is%20this%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20Mac%20user%20sends%20an%20encryted%20mail%20to%20a%20recipient%20outside%20the%20organisation.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20recipient%20replies%20(Win10%20with%20local%20Outlook%20365).%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20Mac%20user%20replies%20back.%3C%2FP%3E%3CP%3ENow%20the%20recipient%20can't%20open%20the%20mail%20and%20get%20an%20error.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHave%20any%20of%20you%20expecienced%20something%20similar%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20just%20in%20the%20process%20of%20recreate%20this%20problem%20to%20get%20the%20exact%20error.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1130380%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EEncrypted%20Email%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMac%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOME%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOME%20message%20encryption%20encrypt%20Outlook%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOutlook%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Regular Visitor

Hi, 

I have the following issue when sending an OMEv2 encrypted mail from my Outlook on a Mac. Everything is updated to the latest versions.

The senario is this:

The Mac user sends an encryted mail to a recipient outside the organisation.

The recipient replies (Win10 with local Outlook 365).

The Mac user replies back.

Now the recipient can't open the mail and get an error.

 

Have any of you expecienced something similar?

 

I am just in the process of recreate this problem to get the exact error. 

 

 

 

0 Replies