554 5.6.0 Permanent error while processing message

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2247290%22%20slang%3D%22en-US%22%3E554%205.6.0%20Permanent%20error%20while%20processing%20message%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2247290%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20one%20mailbox%20with%20the%20issue%3A%20when%20the%20user%20wants%20to%20send%20an%20email%20with%20an%20attachement%20bigger%20than%201%20mb%2C%20the%20servers%20returns%20immediatly%20the%20error.%20This%20mailbox%20was%20OK%20until%20yesterday...%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhat%20can%20be%20the%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAlec%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2247290%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EExchange%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EOffice%20365%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hello,

We have one mailbox with the issue: when the user wants to send an email with an attachement bigger than 1 mb, the servers returns immediatly the error. This mailbox was OK until yesterday...

 

What can be the issue?

 

Alec

2 Replies

@Alec TORUNCZYK 

Having the exact same issue.  One random user mailbox.

3.5 hours on with MS support still no resolution.

I am looking at the outbound filters and rules for my org while I wait for MS to call me back again.  Let us know if you get anywhere with this...

thanks,

@AsJef 

I've deleted the recoverable items on the mailbox, and after a couple of hours, all was working fine again

 

Alec