Yammer (Preview) "All Company" Cover Photo failed to update

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1484994%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYammer%20(Preview)%20%22All%20Company%22%20Cover%20Photo%20failed%20to%20update%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1484994%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe're%20unable%20to%20update%20the%20cover%20photo%20for%20the%20%22All%20Company%22%20community%20(this%20tenant%20was%20created%20in%202018).%20Also%2C%20weren't%20able%20to%20update%20the%20%22Info%22%20and%20%22Pin%22%20sections.%20Strangely%20enough%2C%20we%20were%20able%20to%20update%20the%20avatar.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20don't%20have%20any%20issues%20with%20the%20rest%20of%20the%20communities%20in%20the%20same%20Yammer%20network.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe've%20tested%20this%20behavior%20on%20a%20couple%20of%20developer%20tenants%20and%20our%20Production%20one.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1490377%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Yammer%20(Preview)%20%22All%20Company%22%20Cover%20Photo%20failed%20to%20update%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1490377%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F9276%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40MT%20Nguyen%3C%2FA%3E%20Consider%20filing%20a%20support%20case%20for%20this.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1490951%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Yammer%20(Preview)%20%22All%20Company%22%20Cover%20Photo%20failed%20to%20update%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1490951%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F104%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Kevin%20Crossman%3C%2FA%3E%2C%20we%20did.%20M365%20Support%20basically%20said%20%22the%20new%20Yammer%20public%20preview%20is%20unsupported%22%20and%20pointed%20us%20here.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1501462%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Yammer%20(Preview)%20%22All%20Company%22%20Cover%20Photo%20failed%20to%20update%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1501462%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F9276%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40MT%20Nguyen%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20the%20same%20problem.%20This%20tenant%20was%20also%20created%20around%202018%20and%20has%20never%20used%20Yammer%20apart%20from%20the%20admin%20signing%20in%20one%20time%20in%202018.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22yammer-error.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F202606i92424D57DD153D87%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22yammer-error.png%22%20alt%3D%22yammer-error.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

We're unable to update the cover photo for the "All Company" community (this tenant was created in 2018). Also, weren't able to update the "Info" and "Pin" sections. Strangely enough, we were able to update the avatar.

 

We don't have any issues with the rest of the communities in the same Yammer network.

 

We've tested this behavior on a couple of developer tenants and our Production one.

4 Replies
Highlighted

@MT Nguyen Consider filing a support case for this.

Highlighted

Hi @Kevin Crossman, we did. M365 Support basically said "the new Yammer public preview is unsupported" and pointed us here.

Highlighted

@MT Nguyen 

I have the same problem. This tenant was also created around 2018 and has never used Yammer apart from the admin signing in one time in 2018.

 

yammer-error.png

Highlighted

@carlfarringtonI was informed by Microsoft Support yesterday that the problem was fixed. Just tried it on my test tenant and it's working. Give it a shot?