Microsoft Packaging Tool Crash

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-854709%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20Packaging%20Tool%20Crash%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-854709%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHave%20an%20oddity%20here.%26nbsp%3B%20On%20all%20of%20my%201903%20VMs%2C%20the%20MSIX%20Packaging%20tool%20is%20complaining%20about%20the%20signature%20of%20my%20certificate%20when%20I%20launch%20the%20tool%20(this%20was%20pre-stored%20in%20the%20snapshot)%20and%20crashes%20if%20I%20either%20try%20to%20fix%20that%2C%20or%20just%20try%20to%20go%20to%20the%20options.%26nbsp%3B%20This%20is%202019.701%20on%20a%201903%20build%20patched%20a%20week%20or%20so%20ago%20before%20the%20snapshot.%26nbsp%3B%20And%20the%20snapshot%20was%20working%20fine%20last%20week.%26nbsp%3B%20Is%20anyone%20else%20seeing%20this%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-854718%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Packaging%20Tool%20Crash%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-854718%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ENote%3A%20I%20deleted%20the%20settings.xml%20file%20from%20the%20local%20cache%20and%20the%20problem%20went%20away.%20That%20settings%20file%20was%20dated%20mid-august%20so%20I%20know%20nothing%20happened%20to%20the%20file.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-854851%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Microsoft%20Packaging%20Tool%20Crash%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-854851%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Tim%2C%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThats%20a%20interesting%20problem.%20If%20you%20happen%20to%20still%20have%20a%20copy%20of%20the%20settings%20file%20that%20was%20causing%20the%20crash%2C%20please%20share%20it%20with%20me.%26nbsp%3B%20I'd%20like%20to%20try%20to%20reproduce%20the%20issue.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EThanks!%3CBR%20%2F%3EJames%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
MVP

Have an oddity here.  On all of my 1903 VMs, the MSIX Packaging tool is complaining about the signature of my certificate when I launch the tool (this was pre-stored in the snapshot) and crashes if I either try to fix that, or just try to go to the options.  This is 2019.701 on a 1903 build patched a week or so ago before the snapshot.  And the snapshot was working fine last week.  Is anyone else seeing this?

2 Replies
Highlighted

Note: I deleted the settings.xml file from the local cache and the problem went away. That settings file was dated mid-august so I know nothing happened to the file.

Highlighted

Hi Tim,

 

Thats a interesting problem. If you happen to still have a copy of the settings file that was causing the crash, please share it with me.  I'd like to try to reproduce the issue.

 

Thanks!
James