BUG: MS Teams Pinned SharePoint Page when clicked twice shows broken Viva Connections menu

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2450724%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBUG%3A%20MS%20Teams%20Pinned%20SharePoint%20Page%20when%20clicked%20twice%20shows%20broken%20Viva%20Connections%20menu%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2450724%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESeems%20like%20when%20a%20teams%20manifest%20is%20uploaded%20and%20has%20a%20tab%20with%20a%20content%20url%20to%20SharePoint%20(i.e.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CDIV%3E%3CDIV%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2F%7BteamSiteDomain%7D%2F_layouts%2F15%2FTeamsLogon.aspx%3FSPFX%3Dtrue%26amp%3Bdest%3D%2F).%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2F%7BteamSiteDomain%7D%2F_layouts%2F15%2FTeamsLogon.aspx%3FSPFX%3Dtrue%26amp%3Bdest%3D%2F).%20%3C%2FA%3EThe%20pinned%20app%20appears%20to%20work%20and%20function%20normally%2C%20however%20when%20clicking%20the%20pinned%20app%20a%20second%20time%2C%20it%20gets%20a%20broken%20menu%20rendered%3A%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%221111.jpg%22%20style%3D%22width%3A%20415px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F288910i3AE1AF1A09D6B34E%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%221111.jpg%22%20alt%3D%221111.jpg%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3EThe%20menu%20partially%20loads%20but%20breaks%20and%20leaves%20never%20ending%20shimmers.%20Any%20idea%20whats%20causing%20this%3F%20The%20manifest%20is%20fairly%20simple%20and%20straightforward%2C%20just%20showing%20a%20Modern%20Communications%20site.%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Seems like when a teams manifest is uploaded and has a tab with a content url to SharePoint (i.e. 

https://{teamSiteDomain}/_layouts/15/TeamsLogon.aspx?SPFX=true&dest=/). The pinned app appears to work and function normally, however when clicking the pinned app a second time, it gets a broken menu rendered:
 
1111.jpg
 
The menu partially loads but breaks and leaves never ending shimmers. Any idea whats causing this? The manifest is fairly simple and straightforward, just showing a Modern Communications site.
0 Replies