Duplicate Entries

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-181643%22%20slang%3D%22en-US%22%3EDuplicate%20Entries%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-181643%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20getting%20some%20weird%20behaviour%20were%20I%20am%20getting%20lots%20of%20duplicate%20entries%20appear%20in%20my%20to-do%20lists.%20I%20don't%20know%20how%20this%20is%20happening%20-%20can%20anyone%20shed%20any%20light%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Ebtw.%20on%20a%20side%20note%20-%20I%20keep%20getting%20an%20error%20%22%3CSPAN%3EYour%20post%20has%20been%20changed%20because%20invalid%20HTML%20was%20found%20in%20the%20message%20body.%20The%20invalid%20HTML%20has%20been%20removed.%20Please%20review%20the%20message%20and%20submit%20the%20message%20when%20you%20are%20satisfied.%22%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3E..whenever%20I%20try%20to%20embed%20an%20image%20into%20the%20post.%20anyone%20else%20getting%20this%3F%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-553571%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Duplicate%20Entries%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-553571%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F48846%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Baronne%20Mouton%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Esame%20at%20my%20to-do.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20suspect%20my%20iOS%20to-do%20apps%20to%20do%20me%20this%20unfortunate%20favor.%3C%2FP%3E%3CP%3ECurrently%20I%20try%20to%20stick%20to%20the%20browser%20interface%20on%20my%20iOS%20devices%20to%20find%20out%20if%20my%20suspicions%20are%20true.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Deleted
Not applicable

I'm getting some weird behaviour were I am getting lots of duplicate entries appear in my to-do lists. I don't know how this is happening - can anyone shed any light?

 

 

btw. on a side note - I keep getting an error "Your post has been changed because invalid HTML was found in the message body. The invalid HTML has been removed. Please review the message and submit the message when you are satisfied."  

..whenever I try to embed an image into the post. anyone else getting this?

1 Reply

@Deleted 

same at my to-do.

I suspect my iOS to-do apps to do me this unfortunate favor.

Currently I try to stick to the browser interface on my iOS devices to find out if my suspicions are true.