Wiki and Files not working on Teams for Free?

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1582094%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWiki%20and%20Files%20not%20working%20on%20Teams%20for%20Free%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1582094%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20not%20sure%20if%20this%20is%20an%20issue%20across%20all%20Teams%20for%20Free%3F%20But%20the%20Wiki%20and%20Files%20do%20not%20work.%20It%20says%20%22We're%20having%20trouble%20showing%20your%20Wiki%20right%20now.%20Please%20try%20again%20later.%22%20It's%20been%20more%20than%20a%20week%20since%20I%20first%20encountered%20this.%20Does%20anybody%20know%20if%20there's%20any%20workaround%20to%20this%3F%20Thank%20you%20so%20much!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1582094%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EFiles%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1582794%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Wiki%20and%20Files%20not%20working%20on%20Teams%20for%20Free%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1582794%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F756165%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40SugarAlcain%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20I%20see%20that%20you've%20already%20found%20the%20prior%20link%20on%20this%20subject%3A%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fnew-ms-teams-free-edition-wiki-and-files-doesn-t-work%2Fm-p%2F1242674%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fnew-ms-teams-free-edition-wiki-and-files-doesn-t-work%2Fm-p%2F1242674%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

I'm not sure if this is an issue across all Teams for Free? But the Wiki and Files do not work. It says "We're having trouble showing your Wiki right now. Please try again later." It's been more than a week since I first encountered this. Does anybody know if there's any workaround to this? Thank you so much!

1 Reply
Highlighted