When trying to assign users to a call policy - i get an error message

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1411474%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWhen%20trying%20to%20assign%20users%20to%20a%20call%20policy%20-%20i%20get%20an%20error%20message%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1411474%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20keep%20getting%20this%20error%20message%20when%20im%20trying%20to%20import%20users%20from%20a%20security%20group%20into%20a%20call%20policy%3A%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22p1%22%3EException%20calling%20%22GetSteppablePipeline%22%20with%20%221%22%20argument(s)%3A%20%22Could%20not%20find%20a%20part%20of%20the%20path%20'C%3A%5CUsers%5Ctestaccount%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Ctmp_yt3lhmrf.ll2%5CApplicationArguments.xml'.%22%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22p1%22%3EAt%20C%3A%5CUsers%5Ctestaccount%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5Ctmp_yt3lhmrf.ll2%5Ctmp_yt3lhmrf.ll2.psm1%3A16262%20char%3A13%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22p1%22%3E%2B%20%3CSPAN%20class%3D%22Apple-converted-space%22%3E%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%20%3C%2FSPAN%3E%24steppablePipeline%20%3D%20%24scriptCmd.GetSteppablePipeline(%24myI%20...%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22p1%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22p1%22%3Eplease%20help!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1411474%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdministrator%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EBest%20Practices%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ECalling%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ECommunity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EHow-to%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EIT%20Pro%20Training%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMeetings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Emessaging%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESettings%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ETips%20%26amp%3B%20Tricks%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUser%20Interface%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Regular Contributor

Hi all, 

 

I keep getting this error message when im trying to import users from a security group into a call policy:

Exception calling "GetSteppablePipeline" with "1" argument(s): "Could not find a part of the path 'C:\Users\testaccount\AppData\Local\Temp\tmp_yt3lhmrf.ll2\ApplicationArguments.xml'."

At C:\Users\testaccount\AppData\Local\Temp\tmp_yt3lhmrf.ll2\tmp_yt3lhmrf.ll2.psm1:16262 char:13

+             $steppablePipeline = $scriptCmd.GetSteppablePipeline($myI ...

 

please help!

1 Reply

I get the same when running the verifing the relationship between tenants on during tenant to tenant migration prep - any ideas?