SOLVED

Viva connect empty

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2942809%22%20slang%3D%22en-US%22%3EViva%20connect%20empty%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2942809%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAnyone%20having%20the%20viva%20connect%20menu%20in%20teams%20empty%3F%20I%20have%20the%20issue%20in%20desktop%20and%20browser.%20Was%20working%20before%20so%20it%20is%20not%20a%20config%20issue.%20Note%3A%20It%20is%20working%20in%20SharePoint.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Viva-Connect-Empty.png%22%20style%3D%22width%3A%20440px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F325561i5607DDEBBACF32E4%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D999%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22Viva-Connect-Empty.png%22%20alt%3D%22Viva-Connect-Empty.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2942809%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Regular Contributor

Anyone having the viva connect menu in teams empty? I have the issue in desktop and browser. Was working before so it is not a config issue. Note: It is working in SharePoint.

 

Viva-Connect-Empty.png

1 Reply
best response confirmed by Martin Coupal (Regular Contributor)
Solution
Ok, after 2 days, the information is back. I did noticed the issue on 2 different tenants (canada and US) ... Strange there was no information regarding the issue....