Teams Wiki image can't be retained

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1604948%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Teams%20Wiki%20image%20can't%20be%20retained%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1604948%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F457418%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Richard_Wu%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20Take%20a%20look%20at%20this%20previous%20post%20and%20see%20if%20any%20of%20the%20suggestions%20work%20for%20you%20(some%20do%2C%20some%20don't%20for%20others).%26nbsp%3B%20Reply%20back%20if%20you're%20still%20having%20issues.%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fuploading-an-image-into-the-wiki-from-my-computer%2Fm-p%2F169398%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fmicrosoft-teams%2Fuploading-an-image-into-the-wiki-from-my-computer%2Fm-p%2F169398%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1612417%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Teams%20Wiki%20image%20can't%20be%20retained%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1612417%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F668458%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40ThereseSolimeno%3C%2FA%3E%2C%26nbsp%3Bthanks%20for%20providing%20the%20previous%20posts%2C%20however%2C%20I%20have%20to%20say%20it%20might%20be%20a%20different%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EFor%20my%20case%2C%20I%20was%20able%20to%20insert%20image(s)%20to%20Wiki%2C%20the%20problem%20is%20that%20when%20others%20access%20the%20Wiki%20(or%20myself%20go%20to%20other%20channels%20and%20come%20back%20to%20the%20Wiki)%2C%20and%20click%20the%20image%2C%20it%20will%20just%20disappear!%20Mouse%20click%20just%20like%20DELETE.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EE.g.%2C%20when%20initially%20insert%20the%20image%2C%20everything%20looks%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22FIrst_time_insert.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F214726i224E1F420EB40608%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22FIrst_time_insert.JPG%22%20alt%3D%22Insert%20successfully%22%20%2F%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-caption%22%20onclick%3D%22event.preventDefault()%3B%22%3EInsert%20successfully%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3ESomeone%20accesses%20the%20Wiki%2C%20and%20click%20on%20the%20image.%20It%20behaves%20just%20like%20delete%20the%20image.%20It's%20GONE!%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Click_again.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F214727i5CB40D6A490E4EDD%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Click_again.JPG%22%20alt%3D%22Click%20on%20it%20will%20'delete'%20it%22%20%2F%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-caption%22%20onclick%3D%22event.preventDefault()%3B%22%3EClick%20on%20it%20will%20'delete'%20it%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1603205%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeams%20Wiki%20image%20can't%20be%20retained%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1603205%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20like%20Teams%20Wiki%2C%20where%20can%20quickly%20create%20sections%20and%20pages.%20However%2C%20recently%20found%20a%20bizarre%20issue%20about%20images.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBy%20selecting%20a%20certain%20section%2C%20I'm%20able%20to%20insert%20images%20from%20the%20top%20menu%20bar%2C%20and%20the%20images%20could%20be%20inserted.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22FIrst_time_insert.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F214726i224E1F420EB40608%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22FIrst_time_insert.JPG%22%20alt%3D%22Insert%20successfully%22%20%2F%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-caption%22%20onclick%3D%22event.preventDefault()%3B%22%3EInsert%20successfully%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20once%20others%20access%20the%20Wiki%20(or%20myself%20go%20to%20other%20tabs%20or%20channels%20and%20go%20back%20to%20the%20Wiki%20tab)%2C%20and%20click%20on%20the%20image%2C%20it%20will%20just%20disappear!%20There's%20no%20way%20to%20get%20it%20back%20(undo%2C%20ctrl%2Bz%20not%20working).%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Click_again.JPG%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F214727i5CB40D6A490E4EDD%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Click_again.JPG%22%20alt%3D%22Click%20on%20it%20will%20'delete'%20it%22%20%2F%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-caption%22%20onclick%3D%22event.preventDefault()%3B%22%3EClick%20on%20it%20will%20'delete'%20it%3C%2FSPAN%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20met%20the%20same%20issue%2C%20and%20if%20there's%20any%20approach%20to%20fix%3F%20Thanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1683294%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Teams%20Wiki%20image%20can't%20be%20retained%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1683294%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20experiencing%20exactly%20the%20same%20weird%20behaviour%20and%20it%20occurs%20in%20both%20the%20Microsoft%20Teams%20Windows%20application%20as%20when%20using%20Teams%20from%20a%20browser%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F457418%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Richard_Wu%3C%2FA%3E.%26nbsp%3BI%20can%20upload%20the%20image%2C%20I%20see%20the%20image%20appear%20between%20the%20text%20but%20then%20after%20I%20navigate%20away%20and%20return%20all%20images%20are%20gone...%20%3A(%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

We like Teams Wiki, where can quickly create sections and pages. However, recently found a bizarre issue about images.

 

By selecting a certain section, I'm able to insert images from the top menu bar, and the images could be inserted. 

Insert successfullyInsert successfully

But once others access the Wiki (or myself go to other tabs or channels and go back to the Wiki tab), and click on the image, it will just disappear! There's no way to get it back (undo, ctrl+z not working).

Click on it will 'delete' itClick on it will 'delete' it

 

Anyone met the same issue, and if there's any approach to fix? Thanks.

3 Replies
Highlighted

Hello @Richard_Wu  Take a look at this previous post and see if any of the suggestions work for you (some do, some don't for others).  Reply back if you're still having issues.

https://techcommunity.microsoft.com/t5/microsoft-teams/uploading-an-image-into-the-wiki-from-my-comp...

Highlighted

Hi @ThereseSolimeno, thanks for providing the previous posts, however, I have to say it might be a different issue.

 

For my case, I was able to insert image(s) to Wiki, the problem is that when others access the Wiki (or myself go to other channels and come back to the Wiki), and click the image, it will just disappear! Mouse click just like DELETE.

 

E.g., when initially insert the image, everything looks fine.

Insert successfullyInsert successfully

Someone accesses the Wiki, and click on the image. It behaves just like delete the image. It's GONE!

Click on it will 'delete' itClick on it will 'delete' it

Highlighted

I am experiencing exactly the same weird behaviour and it occurs in both the Microsoft Teams Windows application as when using Teams from a browser @Richard_Wu. I can upload the image, I see the image appear between the text but then after I navigate away and return all images are gone... :(