Teams bot is not responding back

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2645870%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeams%20bot%20is%20not%20responding%20back%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2645870%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20created%20a%20bot%20in%20teams%20App%20Studio%20and%20used%20in%20Manifest%20editor%20for%20my%20extension.%20In%20app%2C%20it%20is%20displaying%20Chat%20tab%20and%20I%20am%20able%20to%20see%20the%20command%20also%20whatever%20I%20created.%3C%2FP%3E%3CP%3EBot%20is%20calling%20endpoint%20also%20whatever%20Configured.%20I%20am%20passing%20JSON%20to%20but%20but%20it%20is%20not%20responding.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20you%20please%20help%20me%20here%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2645870%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBots%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2700631%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Teams%20bot%20is%20not%20responding%20back%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2700631%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1084924%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40srrepswal%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CP%3ESince%20the%20community%20has%20not%20yet%20responded%20to%20your%20post%2C%20you%20might%20want%26nbsp%3Bto%20seek%20assistance%20with%20other%20resources%20that%20are%20staffed%20by%20authorized%20Microsoft%20agents%3A%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%0A%3CUL%3E%0A%3CLI%3EAsk%20your%20IT%20manager%20to%20open%20a%20support%20case%20or%20call%20Microsoft%20using%20the%20support%20line%20you%20were%20given.%26nbsp%3B%20Other%20options%20for%20business%20subscription%20admins%20are%20listed%20here%3A%3C%2FLI%3E%0A%3C%2FUL%3E%0A%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoft-365%2Fbusiness-video%2Fget-help-support%3Fview%3Do365-worldwide%23%3A~%3Atext%3DOnline%2520support%25201%2520Go%2520to%2520the%2520admin%2520center%2Ccontact%2520method%252C%2520and%2520then%2520select%2520Contact%2520me.%2520%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3EGet%20support%20%7C%20Microsoft%20Docs%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fsupport.serviceshub.microsoft.com%2Fsupportforbusiness%2Fcreate%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fsupport.serviceshub.microsoft.com%2Fsupportforbusiness%2Fcreate%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EAdditional%20tech%20support%20is%20available%20at%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fsupport.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Esupport.microsoft.com%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bor%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fanswers.microsoft.com%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3EAnswers.microsoft.com%3C%2FA%3E.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I have created a bot in teams App Studio and used in Manifest editor for my extension. In app, it is displaying Chat tab and I am able to see the command also whatever I created.

Bot is calling endpoint also whatever Configured. I am passing JSON to but but it is not responding.

 

Can you please help me here?

1 Reply

@srrepswal 

Since the community has not yet responded to your post, you might want to seek assistance with other resources that are staffed by authorized Microsoft agents:

 

  • Ask your IT manager to open a support case or call Microsoft using the support line you were given.  Other options for business subscription admins are listed here:

Get support | Microsoft Docs

https://support.serviceshub.microsoft.com/supportforbusiness/create

Additional tech support is available at support.microsoft.com or Answers.microsoft.com.