Teams Approvals not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2874618%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeams%20Approvals%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2874618%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EOur%20Teams%20Approvals%20app%20isn't%20working%20today.%20Power%20Automate%20returns%20%22Bad%20Gateway%22%20when%20calling%20it%2C%20and%20manually%20making%20an%20approval%20does%20nothing.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20else%20experiencing%20this%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EEdit.%20Power%20Automate%20is%20now%20returning%20this%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22abureaux_0-1634922437886.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F319315iBBF8E8796E9028EB%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22abureaux_0-1634922437886.png%22%20alt%3D%22abureaux_0-1634922437886.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2874618%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ECommunity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Our Teams Approvals app isn't working today. Power Automate returns "Bad Gateway" when calling it, and manually making an approval does nothing.

 

Anyone else experiencing this?

Edit. Power Automate is now returning this error:

abureaux_0-1634922437886.png

 

1 Reply
Still not working?