Team Wiki tab shows, but text not

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1899633%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETeam%20Wiki%20tab%20shows%2C%20but%20text%20not%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1899633%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20team%20wiki%20on%20our%20channel.%20We%20have%20some%20text%20in%20a%20section.%20We%20have%202%20new%20colleagues%20who%20edited%20the%20text%20yesterday%20(added%20their%20birthday%20there%20%3A)%3C%2Fimg%3E%20)%2C%20and%20since%20then%2C%20only%20they%20can%20see%20the%20text.%20For%20the%20rest%20of%20us%20(old%20members)%2C%20the%20section%20is%20there%2C%20but%20the%20text%20is%20blank.%20Is%20this%20a%20bug%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EShould%20I%20expect%20that%20this%20will%20be%20fixed%3F%20It's%20been%20already%2024%20hours.%20Thanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22alinmocanubp_0-1605696503052.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F234332iBFD729BC3CF270CE%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22alinmocanubp_0-1605696503052.png%22%20alt%3D%22alinmocanubp_0-1605696503052.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1899633%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EWiki%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1906962%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Team%20Wiki%20tab%20shows%2C%20but%20text%20not%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1906962%22%20slang%3D%22en-US%22%3Eyesterday%2C%20we%20got%20the%20same%20problem.%20One%20person%20in%20team%20can%20see%20content%2C%20others%20have%20the%20same%20problem%20than%20you.%20Already%20tried%20re-login%20and%20cache%20cleanup.%20No%20result.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1909503%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Team%20Wiki%20tab%20shows%2C%20but%20text%20not%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1909503%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESo%2C%20after%2048%20hours%2C%20the%20info%20is%20back%20there.%20Maybe%20a%20bug.%20Maybe%20a%20delay.%20Don't%20know.%20Just%20wait%20for%20it%20and%2C%20sometime%20in%20the%20future%2C%20the%20info%20will%20show.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

We have a team wiki on our channel. We have some text in a section. We have 2 new colleagues who edited the text yesterday (added their birthday there :) ), and since then, only they can see the text. For the rest of us (old members), the section is there, but the text is blank. Is this a bug?

Should I expect that this will be fixed? It's been already 24 hours. Thanks

 

alinmocanubp_0-1605696503052.png

 

2 Replies
Highlighted
yesterday, we got the same problem. One person in team can see content, others have the same problem than you. Already tried re-login and cache cleanup. No result.
Highlighted

So, after 48 hours, the info is back there. Maybe a bug. Maybe a delay. Don't know. Just wait for it and, sometime in the future, the info will show.